088 - 7867372
Let op (4/4): Valse sms namens BUNQ Sinds 17:39 | 1 mrt 2024

Jaarlijkse controle.

Kamer van Koophandel

Van: Kamer van Koophandel
Onderwerp: Jaarlijkse controle.
Datum: 20 maart 2024 om 05:31:43 CET
Aan: *********@***********

Actualiseer uw gegevens
Geachte relatie,

Wij hebben meerdere brieven verstuurd met het verzoek om uw contactgegevens bij te werken, maar tot op heden hebben wij geen reactie ontvangen. De deadline voor het bijwerken van uw gegevens was 20-03-2024.

Het is van cruciaal belang dat wij beschikken over de juiste en actuele informatie met betrekking tot uw bedrijf. Dit stelt ons in staat om u op de hoogte te houden van belangrijke zakelijke ontwikkelingen en u te voorzien van relevante updates.

Wij geven u nog één kans om uw contactgegevens te verifieren. Indien wij na 23-03-2024 geen bijgewerkte gegevens van uw bedrijf ontvangen, wordt uw KVK-nummer tijdelijk geblokkeerd totdat de gegevens zijn geactualiseerd.

U kunt uw gegevens eenvoudig actualiseren via de onderstaande link.

Gegevens actualiseren [link]

Voor vragen of assistentie bij het invullen van de formulieren kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Wij staan klaar om u te helpen en verdere complicaties te voorkomen.

Telefoonnummer: 0800-****
E-mailadres: klantenservice@******

Wij benadrukken dat het bijwerken van uw contactgegevens een essentiële verplichting is als ondernemer. Wij hopen op uw medewerking en zien uw reactie graag spoedig tegemoet.

Met vriendelijke groet,
******************
Kamer van Koophandel

Valse e-mail