088 - 7867372
Let op (1/4): Valse sms douanekosten Sinds 13:15 | 29 sep 2023Brochure Opvragen NAW-gegevens bij de bank

Als gedupeerde van fraude is het in sommige gevallen mogelijk uw geld via een civiele procedure terug te eisen. Hiervoor moet u bij de bank de NAW-gegevens opvragen van degene die u heeft opgelicht. In deze brochure wordt uitgelegd welke stappen u hiervoor moet nemen.
Gratis download

Brochure datingfraude

Internet biedt singles veel mogelijkheden een nieuwe partner te vinden. Helaas kunt u bij uw zoektocht naar een nieuwe liefde ook tegen oplichters aanlopen. Lees meer over datingfraude in deze brochure.
Gratis download

Brochure ransomware

In deze brochure gaat de Fraudehelpdesk dieper in op het fenomeen ransomware. We geven antwoord op de meest gestelde vragen én geven tips over hoe u het beste kunt handelen als uw systeem besmet is geraakt.
Gratis download

Brochure telefonische betaalverzoeken

Als een vreemde u om geld vraagt, dan staat u dat natuurlijk niet zomaar af. Zeker niet als het om een flink bedrag gaat. Maar telefonisch weten oplichters met psychologische trucs, manipulatie en sterke leugens toch steeds weer geld af te troggelen van nieuwe slachtoffers. In deze brochure gaat de Fraudehelpdesk dieper in op dit fenomeen.
Gratis downloadBrochure voorkom misbruik van uw bedrijfsgegevens

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met uiteenlopende vormen van fraude. Het is goed te weten waar de dreiging precies uit bestaat en hoe u het beste kunt reageren als oplichters op uw pad komen. In deze brochure beschrijven we daarom de meest voorkomende fraudevormen in het bedrijfsleven. Mét adviezen, zodat u beter bent voorbereid op mogelijke pogingen tot oplichting.
Gratis download