088 - 7867372
Let op (5/5): Valse sms namens BUNQ Sinds 17:39 | 1 mrt 2024

Belangrijke update: Verplichte verificatie van persoonlijke gegevens bij Bitvavo

Bitvavo

Van: Bitvavo
Verstuurd: woensdag, mei 1, 2024 10:51:17 p.m.
Aan: *********************@*********************
Onderwerp: Belangrijke update: Verplichte verificatie van persoonlijke gegevens bij Bitvavo

Beste gebruiker,

We hopen dat dit bericht je in goede gezondheid bereikt. We schrijven je om een belangrijke wijziging aan te kondigen met betrekking tot onze dienstverlening bij Bitvavo.

Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om de veiligheid en betrouwbaarheid van ons platform te waarborgen, zijn we verplicht om regelmatig de persoonlijke gegevens van onze gebruikers bij te werken. Dit omvat informatie zoals naam, adres, identificatiedocumenten en contactgegevens.

We hebben vastgesteld dat sommige accounts verouderde of onvolledige informatie bevatten. Om ervoor te zorgen dat we onze diensten op de best mogelijke manier kunnen blijven leveren en om te voldoen aan de geldende regelgeving, is het noodzakelijk dat alle gebruikers hun persoonlijke gegevens bijwerken vóór 15 mei 2024.

Als je jouw persoonlijke gegevens niet vóór deze datum bijwerkt, zijn we helaas genoodzaakt om je account op te schorten totdat de benodigde informatie is verstrekt en geverifieerd. Dit betekent dat je tijdelijk geen toegang zult hebben tot je Bitvavo-account en dat je geen transacties kunt uitvoeren.

We begrijpen dat dit mogelijk ongemak met zich meebrengt, maar het is van vitaal belang om de integriteit van ons platform te handhaven en te voldoen aan de wettelijke vereisten met betrekking tot de bescherming van persoonlijke gegevens.

Om je persoonlijke gegevens bij te werken, kun je eenvoudig inloggen op je Bitvavo-account en de aanwijzingen op het scherm volgen om de benodigde informatie te verstrekken. Als je hulp nodig hebt bij dit proces of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Ga naar uw Bitvavo account om uw gegevens bij te werken [link]

We waarderen je medewerking en begrip in deze kwestie. Door samen te werken, kunnen we ervoor zorgen dat Bitvavo een veilige en betrouwbare omgeving blijft voor al onze gebruikers.

Met vriendelijke groet,
*********************
Bestuursvoorzitter

Valse e-mail