088 - 7867372
Let op (5/5): Valse sms namens BUNQ Sinds 17:39 | 1 mrt 2024

Actie vereist – Verifieer je identiteit door je persoonlijke gegevens bij te werken op Bîtvavo Bitvavo

Bitvavo

Van: Bitvavo.com
Verzonden: maandag 6 mei 2024 22:14
Aan:
Onderwerp: Actie vereist – Verifieer je identiteit door je persoonlijke gegevens bij te werken op Bîtvavo
Bitvavo

Geachte gebruiker,

We hopen dat deze e-mail je in goede gezondheid bereikt. We schrijven je aan omdat er belangrijke veranderingen zijn opgetreden met betrekking tot de regelgeving voor digitale valuta’s, waarbij we jouw medewerking nodig hebben om te voldoen aan de nieuwe voorschriften.

Als een toonaangevend platform voor digitale activa is het onze topprioriteit om te zorgen voor naleving van de regelgeving en om de veiligheid en integriteit van ons platform te waarborgen. Daarom willen we je op de hoogte brengen van de vereiste actie die je moet ondernemen.
Volgens de recente richtlijnen moeten alle Bitvavo-klanten, zowel particuliere als zakelijke gebruikers, hun persoonlijke gegevens bijwerken. Deze gegevens zijn essentieel om te voldoen aan de vereisten voor identiteitsverificatie en anti-witwaspraktijken (AML). Door je gegevens up-to-date te houden, kunnen we ervoor zorgen dat onze diensten veilig blijven voor al onze gebruikers.

Digitale valuta’s kunnen worden verhandeld of beleggers kunnen erop speculeren, net zoals bij andere traditionele valuta’s. Deze evolutie in de financiële markten heeft geleid tot een grotere regelgevende focus, en het is van cruciaal belang dat we hier als platform proactief op reageren.

Om je persoonlijke gegevens bij te werken, log je eenvoudigweg in op je Bitvavo-account en navigeer je naar de instellingen voor accountgegevens. Hier kun je alle benodigde informatie bijwerken en eventuele ontbrekende gegevens toevoegen. Mocht je tijdens dit proces hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan klaar om je te assisteren bij elke stap van het proces.

Klik hier om uw persoonlijke gegevens bij te werken

We begrijpen dat deze veranderingen wellicht wat ongemak met zich meebrengen, maar we verzekeren je dat ze noodzakelijk zijn om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. We danken je bij voorbaat voor je medewerking en blijven ons inzetten voor het bieden van een veilig en betrouwbaar handelsplatform voor digitale valuta’s.

Met vriendelijke groet,

***** *******
Personeelszaken

Valse e-mail