088 - 7867372
Let op (5/5): Valse sms namens BUNQ Sinds 17:39 | 1 mrt 2024

Belangrijke herinnering : Deadline nadert voor het bijwerken van uw Bitvavo-accountgegevens.

Bitvavo

Van: Bitvavo
Datum: 6 mei 2024 om 01:14:05 CEST
Aan:
Onderwerp: Belangrijke herinnering : Deadline nadert voor het bijwerken van uw Bitvavo-accountgegevens.
Antwoord aan:
Bitvavo

Beste gebruiker,

We nemen contact met u op om u op de hoogte te stellen van een belangrijke wijziging met betrekking tot uw Bitvavo-account. In overeenstemming met Europese wetgeving ter bescherming van privacygegevens, is het noodzakelijk dat alle klanten die geregistreerd zijn bij Bitvavo hun persoonlijke gegevens bijwerken. Deze bijwerking is vereist om te voldoen aan de regelgeving en om de veiligheid en privacy van uw gegevens te waarborgen.

Het bijwerken van uw persoonlijke gegevens is verplicht vóór 25 mei 2024. Als deze update niet wordt uitgevoerd binnen deze termijn, zijn wij helaas genoodzaakt om uw Bitvavo-account te schorsen totdat de benodigde informatie is verstrekt en geverifieerd.

Om uw persoonlijke gegevens bij te werken, kunt u eenvoudig inloggen op uw Bitvavo-account en de instructies volgen voor het bijwerken van uw profiel. Zorg ervoor dat alle gevraagde informatie correct en volledig wordt verstrekt om eventuele vertragingen te voorkomen.

Ga naar uw Bitvavo account om uw informatie bij te werken (LINK)

We begrijpen dat dit een extra stap kan zijn, maar het is van essentieel belang om te voldoen aan de wettelijke vereisten en om de veiligheid van uw account te waarborgen. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het bijwerken van uw gegevens, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. We staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

We danken u voor uw medewerking en begrip in deze kwestie.

Met vriendelijke groet,
****** ********
Bestuursvoorzitter

Valse e-mail