088 - 7867372
Let op (6/6): Valse sms namens BUNQ Sinds 17:39 | 1 mrt 2024

Herinnering: Mijn ICS: Berichtenbox activatie!

ICS

Van: lnternationaI Card Services
Aan: *************@*************
Datum: 3-7-2024 01:58:50
Onderwerp: Herinnering: Mijn ICS: Berichtenbox activatie!

| Mijn ICS: Berichtenbox activeren |

Geachte ********,

U hebt een bericht ontvangen waarvoor uw actie is vereist! Deze is tot op heden nog ongelezen gebleven, daarom nemen wij contact op via het bij ons bekende e-mailadres (********@********).

Waarom de Berichtenbox?
De Berichtenbox op MijnICS is uw persoonlijke, beveiligde postbus voor digitale berichten van International Card Services. In uw Berichtenbox kunt u digitale berichten ontvangen, bewaren en beheren. Uit ons systeen is gebleken dat uw e-mailadres nog geen gebruikt maakt van MijnICS Berichtenbox. Vanaf heden versturen wij de berichten enkel nog digitaal naar uw Berichtenbox.

Hoe weet ik of er post voor mij is?
Koppelt u uw e-mailadres aan MijnICS, dan krijgt u automatisch digitale berichten van International Card Services in uw Berichtenbox. De instelling dat u berichten van International Card Services in uw Berichtenbox krijgt, kunt u niet uitzetten. Dat komt omdat wij belangrijke berichten alleen nog maar digitaal versturen en willen voorkomen dat u berichten misloopt.

Het digitaal versturen van onze berichten is opgenomen in de Wet elektronisch berichtenverkeer. Klik op de onderstaande knop en activeer de MijnICS berichtenbox.

Mijn berichtenbox activeren! [link]

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
*********
Chief Financial Officer
International Card Services BV

Valse e-mail