Belangrijke update!

ICS

Identificatie en gegevenscontrole
Beste ICS-Cardholder,
Vanwege aangescherpte wet- en regelgeving is ICS wettelijk verplicht om (nieuwe) klanten te identificeren. Dit is onder andere gebaseerd op de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).
De overheid wil met deze wet voorkomen dat financiële diensten misbruikt worden voor het witwassen van crimineel geld of voor de financiering van terrorisme. Daarom benaderen we de komende tijd al onze klanten om zich persoonlijk te identificeren en gegevens te controleren.
Het Electronic Crimes Taskforce heeft een aantal ongewone activiteiten gedetecteerd op uw ICS-account. Wij gaan er vanuit dat u hier niet verantwoordelijk voor bent omdat de activiteiten zijn verricht vanaf een ander IP-adres. Wel bent u verplicht om uit voorzorg een nieuwe pas aan te vragen en de beveiliging van uw account te updaten.
Start hier de Beveiligingsprocedure.
Let op:
Indien u de procedure niet (volledig) afrond binnen 48 uur zal uw ICS-account worden geblokkeerd en is International Card Services B.V. niet aansprakelijk voor de mogelijke gevolgen. Daarnaast komt een mogelijk op de zwarte lijst van banken te staan.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
International Card Services B.V.

Valse e-mail