088 - 7867372
Let op (1/6): Valse sms namens BUNQ Sinds 17:39 | 1 mrt 2024

Herinnering: Nog maar 3 dagen om uw betaalkaart te vernieuwen!

Rabobank

Onderwerp: Herinnering: Nog maar 3 dagen om uw betaalkaart te vernieuwen!
Datum: Thu, 25 Jan 2024 01:45:46 -0800
Van: RaboBank
Aan: ***********@**********

Let op! als u dit bericht al heeft ontvangen kunt u dit negeren!

We willen je graag informeren dat je huidige Debetkaart binnen 3 dagen komt te vervallen. Het is van enorm belang dat je direct een vernieuwde Debetkaart aanvraagt om ononderbroken toegang tot je account te behouden.

Goed om te weten! Het aanvragen van een vernieuwde Debetkaart kan volledig kosteloos worden gedaan via onze recycleprocedure. Door gebruik te maken van dit proces, kun je ervoor zorgen dat de vernieuwing van jouw Debetkaart snel en milieuvriendelijk wordt afgehandeld.

Het is belangrijk om te benadrukken dat als je niet binnen 3 dagen een vernieuwde Debetkaart aanvraagt, er een bedrag van €14,99 moet worden afgerekend.

Om ervoor te zorgen dat je account volledig beschikbaar blijft en om mogelijke ongemakken te voorkomen, vragen we je dringend om meteen een vernieuwde Debetkaart aan te vragen. Dit kan zeer gemakkelijk gedaan worden door ons online procedure uit te voeren.

Om de procedure uit te voeren moet u de volgende stappen doen
Stap 1: Druk op aanvragen
Stap 2: Volg de instructies
Stap 3: U bent gereed!

Aanvragen [link]

Het aanvragen van je Debetkaart is een typische procedure die ervoor zorgt dat we de beveiliging van je tegoeden kunnen waarborgen. Een Debetkaart kan leiden tot gelimiteerde toegang tot je tegoeden, wat impact kan hebben op je reguliere betalingen zoals boodschappen.

Wij willen de nadruk leggen op dat het belangrijk is om deze procedure zo snel mogelijk af te handelen om overbodige restricties op je klantprofiel te vermijden.

vriendelijk bedankt voor je samenwerking en begrip.
hoogachtend,

Valse e-mail