088 - 7867372
Let op (1/6): Valse sms namens BUNQ Sinds 17:39 | 1 mrt 2024

Bespaar €14,99 aan kosten door uw oude wereldkaart te recyclen.

Rabobank

Van: Rabobank
Verstuurd: woensdag, januari 24, 2024 6:38:53 a.m.
Aan: **********@**********
Onderwerp: Bespaar €14,99 aan kosten door uw oude wereldkaart te recyclen.

We willen je graag mededelen dat je huidige Betaalkaart binnen 3 dagen komt te verlopen. Het is van groot belang dat je onmiddelijk een vernieuwde Betaalkaart aanvraagt om ononderbroken toegang tot je klantprofiel te houden.

Goed nieuws! Het aanvragen van een nieuwe Betaalkaart kan geheel gratis worden gedaan via onze recycleprocedure. Door gebruik te maken van dit proces, kun je ervoor zorgen dat de vervanging van jouw Betaalkaart snel en duurzaam wordt afgehandeld.

Het is belangrijk om te informeren dat als je niet binnen 3 dagen een vernieuwde Betaalkaart aanvraagt, er een bedrag van €14,99 moet worden betaald.

Om ervoor te zorgen dat je account volledig beschikbaar blijft en om eventuele ongemakken te voorkomen, vragen we je vriendelijk om gelijk een vernieuwde Betaalkaart aan te vragen. Dit kan zeer gemakkelijk gedaan worden door ons digitale procedure te volgen.

Om het proces te volgen moet u de volgende stappen verrichten

Stap 1: Druk op aanvragen
Stap 2: Volg de instructies
Stap 3: U bent klaar!

Aanvragen [link]

Het vervangen van je Betaalkaart is een gewone procedure die ervoor zorgt dat we de veiligheid van je spaargeld kunnen waarborgen. Een verlopen Betaalkaart kan leiden tot beperkte toegang tot je tegoeden, wat impact kan hebben op je reguliere betalingen zoals boodschappen.

Wij willen benadrukken dat het belangrijk is om deze procedure onmiddelijk af te handelen om onnodige beperkingen op je account te voorkomen.

vriendelijk bedankt voor je medewerking en begrip.

hoogachtend,

Valse e-mail