088 - 7867372
Let op (3/6): Valse sms douanekosten Sinds 14:42 | 25 mrt 2024
Let op (5/6): Valse sms namens BUNQ Sinds 17:39 | 1 mrt 2024

De rol van PKI-certificaten en beveiliging

e-Herkenning

Van: e-Herkenning
Verzonden: donderdag 14 maart 2024 00:43
Aan: ************@***********
Onderwerp: De rol van PKI-certificaten en beveiliging

Geachte zakelijke ondernemering,
We willen u op de hoogte stellen van een belangrijke wijziging met betrekking tot het gebruik van êHerkennîng voor uw bedrijf. Volgens recente richtlijnen moeten alle bedrijven die momenteel EH-niveau 2 gebruiken, overstappen naar minimaal EH-niveau 3.

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf blijft voldoen aan de vereisten en toegang blijft houden tot onze diensten, is het noodzakelijk dat u uw bedrijfsgegevens bijwerkt naar EH-niveau 3 vóór 22 maart 2024.

Het bijwerken van uw bedrijfsgegevens naar EH-niveau 3 is van vitaal belang om de veiligheid en integriteit van uw bedrijfsinformatie te waarborgen en om te voldoen aan de geldende regelgeving.

Indien u deze overstap niet tijdig maakt, kan dit leiden tot beperkingen in de toegang tot bepaalde diensten en mogelijk tot onderbrekingen in uw bedrijfsactiviteiten.

We willen u daarom vriendelijk verzoeken om de nodige stappen te ondernemen om uw bedrijfsgegevens bij te werken naar EH-niveau 3.

Bedrijfsinformatie actualiseren [link]

Als u hulp nodig heeft bij dit proces of als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van de overstap naar EH-niveau 3.

We willen u bedanken voor uw medewerking en uw voortdurende vertrouwen in onze diensten.

Met vriendelijke groet,
*********Algemeen Directeur

Valse e-mail