NATIONALE HELPDESK VOOR VRAGEN EN MELDINGEN OVER FRAUDE.

Onze helpdesk zit klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Op woensdag vanaf 12.00 uur.
11 okt 2018
Bekijk voorbeeld

TRIODOS: Wij introduceren de nieuwe Touch digipas

Van: Triodos Bank
Verzonden: donderdag 11 oktober 2018 01:15
Aan:
Onderwerp: Wij introduceren de nieuwe Touch digipas
|

Geachte heer/mevrouw,

Wij introduceren de nieuwe Touch digipas
De Triodos Bank introduceert haar nieuwe digipas. De nieuwe Touch digipas is klantvriendelijker geworden en beter beschermd tegen fraude. De vernieuwde digipas is volledig gratis als u deze voor 20 juli 2018 aanvraagt, uw oude digipas vervalt voor gebruik na 23 juli. Zorg dat u voor deze datum beschikt over de Touch digipas.
De nieuwe Triodos Touch digipas is getest door de consumentenbond en kreeg een 9.7 en is daardoor ook gekroont tot de beste bank applicatie/gadget van 2018. De vernieuwde functies van de nieuwe digipas staan hier onder vermeld:

De nieuwe Touch digipas scherm is 50% groter.
De nieuwe Touch digipas is voorzien van LED licht.
De nieuwe Touch digipas heeft een strakkere design.
De nieuwe Touch digipas is 40% groter dan de voorganger.
De nieuwe Touch digipas is voorzien van een signeer scherm.

Uw nieuwe digipas aanvragen en ontvangen
U dient hier te klikken om de vernieuwde Touch digipas kosteloos aan te vragen. Na het voltooien van uw aanvraag ontvangt u de nieuwe Touch digipas binnen 3 werkdagen nadat wij uw oude digipas hebben ge-recycled. De vernieuwde Touch digipas ontvangt u via PostNL. U kunt uw betaalpas probleemloos blijven gebruiken terwijl uw huidige digipas wordt vervangen.

Let op! Wij willen onze klanten erop attenderen dat de betaalproducten eigendom zijn van de Triodos Bank. Indien u verzocht wordt om uw digipas en/of betaalpas op te sturen moet u bijdragen aan deze verplichting. Op de achterkant van uw betaalpas & digipas staan deze voorwaarden vermeld.

Heeft u vragen?
neemt u dan gerust contact op met de klantenservice van Triodos Bank N.V. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 voor u bereikbaar.
Ik hoop op uw medewerking en bedank u hartelijk voor uw moeite.

Hoogachtend,

Monica B

Triodos Bank – Internetbankieren

Copyright © Triodos Bank N.V. 2018 NETHERLANDS.
Dit is een automatisch gegenereerd e-mailbericht. Reacties, vragen en opmerkingen toegezonden aan de afzender van dit e-mailbericht zullen daarom ook niet worden beantwoord/behandeld