NATIONALE HELPDESK VOOR VRAGEN EN MELDINGEN OVER FRAUDE.

Onze helpdesk zit klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Op woensdag vanaf 12.00 uur.
17 apr 2018
Bekijk voorbeeld

Rabobank: weede herinnering: Uw betaalpas zal binnenkort komen te vervallen

Onderwerp:
Tweede herinnering: Uw betaalpas zal binnenkort komen te vervallen

Datum:
Tue, 17 Apr 2018 10:21:12 +0200

Van:
Rabobank

Antwoord-naar:

Aan:

| | |

Geachte heer/mevrouw,
Uit ons systeem blijkt dat u al een lange tijd uw rabomail niet geopend heeft. Wij willen u daarom erop te attenderen dat u tot op heden gebruikt maakt van de verouderde Rabobank pas.
Al onze cliënten krijgen éénmalig de kans om gratis een vervangende bankpas aan te vragen voor
15 april 2018. Na de aangegeven datum is het mogelijk dat uw pas kort daarna vervalt en er 21,95,- zal worden geïncasseerd voor de aanvraag van een nieuwe pas.
In verband met de veiligheid van onze klanten is het verplicht uw huidige pas te vervangen. Wij bieden daarom onze klanten de mogelijkheid aan om dit kosteloos te doen. Klik op de link hier onder of log in op onze website om kosteloos uw nieuwe betaalpas aan te vragen. Volg de benodigde stappen om uw aanvraag te voltooien.
Rabobank denkt veel aan de toekomst en wilt de vervanging van alle betaalpassen zo milieuvriendelijk laten verlopen.
Daarom recyclen we alle huidige betaalpassen met de nieuwste technologieën zodat het mogelijk wordt uw huidige betaalchip op uw vernieuwde betaalpas te monteren. Nadat u uw betaalpas heeft aangevraagd sturen wij u zo snel mogelijk een e-mail om een afspraak te maken bij de dichtstbijzijnde Rabobank vestiging.
› Online uw betaalpas aanvragen
De nieuwe betaalpas voldoet aan onze nieuwste veiligheidsvoorschriften. U kunt per direct uw nieuwe betaalpas aanvragen via het online formulier in internetbankieren.
Houdt tijdens de aanvraag uw scanner gereed hierop verschijnt precies welke stap wordt uitgevoerd.
Let op: Zorg dat u alle gegevens correct invult.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet,
Rabobank
Richard xx Wxxx
directeur Particulieren en Private Banking

[› Veiligheid](https://mail.rabobank.nl/r/7ozCrMPAN1XJLtEETZGVYw/+TObSNwKI699Ueao1VLSNw/RwwZ_L99_P7O+Ir5x903lA “” )

[› Afmelden of gegevens voor Rabobank-e-mail wijzigen](https://mail.rabobank.nl/r/yF7rxBExC4xEVwReYrxNvw/+TObSNwKI699Ueao1VLSNw/RwwZ_L99_P7O+Ir5x903lA “” )

De informatie in deze e-mail kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u deze e-mail onterecht ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren. Voor het invullen van persoonlijke gegevens wordt u altijd doorgeleid naar een beveiligde internetpagina van de Rabobank.
Veilig omgaan met e-mail
Rabobank vraagt u nooit naar uw beveiligingscodes zoals uw pincode, uw toegangscodes en uw Inlog- en Signeercodes (dit zijn codes die u met uw Random Reader aanmaakt). Geef deze codes nooit aan anderen!
Denk aan het milieu voordat u deze e-mail print!
|