NATIONALE HELPDESK VOOR VRAGEN EN MELDINGEN OVER FRAUDE.

Onze helpdesk zit klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Op woensdag vanaf 12.00 uur.
10 nov 2017
Bekijk voorbeeld

Rabobank: Verzekeren tegen financiële schade 

Van :
Datum : 10/11/2017 05:00
Aan :
Onderwerp : Verzekeren tegen financiële schade

Geachte heer/mevrouw,

Vanaf 2018 moet Nederland de Europese richtlijn PSD2 (Payment Services Directive 2) invoeren om concurrentie in de financiele dienstverlening te stimuleren.

De belangrijkste wijziging: banken moeten alle bancaire producthouders verzekeren tegen financiële schade bij eventuele frauduleuze activiteiten. Als gevolg hiervan introduceren wij een beter beveiligde Rabopas.

Uit ons klantenbestand is naar voren gekomen dat u, ondanks meerdere contactpogingen, nog gebruik maakt van een verouderde Rabopas. U heeft tot en met 12 november 2017 de gelegenheid om zonder kosten de vernieuwde Rabopas aan te vragen.U ontvangt de vernieuwde Rabopas binnen enkele werkdagen per post.

Vernieuwde Rabopas aanvragen

Wij willen u erop attenderen dat financiële schade door middel van frauduleuze activiteiten niet is verzekerd bij toekomstig gebruik van uw verouderde Rabopas.

Wij hopen u voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,
Rabobank Nederland

De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden.