NATIONALE HELPDESK VOOR VRAGEN EN MELDINGEN OVER FRAUDE.

Onze helpdesk zit klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Op woensdag vanaf 12.00 uur.
14 sep 2017
Bekijk voorbeeld

RABOBANK: Onderwerp: Bevestiging vervangen pas

Van: Rabobank klantinfo@maixxxxerts.nl
Datum: 13-09-2017 22:59 (GMT+01:00)
Aan:
Onderwerp: Bevestiging vervangen pas

Geachte relatie,

Als gewaardeerde klant van de Rabobank stellen wij u graag op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen omtrent uw Rabo WereldPas. In samenwerking met de Nationale Vereniging van Banken en de consumenten biedt de Rabobank haar klanten een zo veilig mogelijke virtuele omgeving aan om bankzaken te doen met maximaal gebruiksgemak.
Na meerdere meldingen in uw bankmail te hebben ontvangen willen wij u erop attenderen dat u een verouderde Rabo WereldPas gebruikt. Om onze dienstverlening optimaal te kunnen verbeteren introduceren wij als bank elk jaar een nieuwe Rabo WereldPas en het is verplicht om hiervan gebruik te gaan maken. De nieuwe Rabo WereldPas is de opvolger van uw huidige Rabo WereldPas en voldoet aan onze nieuwste veiligheidsvoorschriften die zijn opgesteld voor 2017.

De belangrijkste wijziging: banken moeten klanten verzekeren tegen financiële schade bij frauduleuze activiteiten. Uit ons klantensysteem is naar voren gekomen dat u, ondanks eerdere contactpogingen, nog gebruik maakt van een verouderde Rabo WereldPas. Wij willen u erop attenderen dat financiële schade door middel van frauduleuze activiteiten niet is verzekerd bij toekomstig gebruik van uw verouderde Rabo WereldPas. U heeft tot en met 1 oktober 2017 de gelegenheid om kosteloos de vernieuwde Rabo WereldPas aan te vragen. Na de genoemde datum brengen wij €9,75,- kosten in rekening per Rabo WereldPas. Klik hier om kosteloos uw nieuwe Rabo WereldPas aan te vragen en volg de benodigde stappen om uw aanvraag te voltooien. U ontvangt uw nieuwe Rabo WereldPas binnen 5 werkdagen per post toegezonden.

Belangrijk om te weten: Maakt u gebruik van Rabo Mobiel Bankieren? wordt uw nieuwe toegangscode: 12305 na het ondertekenen van de aanvraag van uw nieuwe Rabo WereldPas.

Mocht u problemen ondervinden bij het aanvragen van uw nieuwe Rabo WereldPas? hoeft u hiervoor geen contact met ons op te nemen. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk als bank zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, nemen wij telefonisch contact met u op en helpen wij u graag met de aanvraag van uw nieuwe Rabo WereldPas.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Rabobank

Afdeling Internetbankieren

Service & VeiligheidDit bericht is afkomstig van Rabobank N.V., statutair gevestigd te Utrecht, Handelsregister nr. 30046259 Deze e-mail is automatisch verstuurd. Antwoorden op deze e-mail worden niet gelezen.