NATIONALE HELPDESK VOOR VRAGEN EN MELDINGEN OVER FRAUDE.

Onze helpdesk zit klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Op woensdag vanaf 12.00 uur.
12 okt 2018
Bekijk voorbeeld

ING: Onderwerp: [SPAM] Controle Mijn ING account

Van: lNG portaal**********platform.nl
Verzonden: vrijdag 12 oktober 2018 03:17
Aan:
Onderwerp: [SPAM] Controle Mijn ING account

Bekijk de webversie .

Controle van uw Mijn ING account

Valideer nu uw Mijn ING online

Geachte heer/mevrouw,

We hebben inwendig onderzoek gedaan naar uw Mijn ING bankieren en uit onderzoek is gebleken dat u niet voldoet aan de algemene voorwaarden.

Uit voorzorgsmaatregelen willen wij dat u een verificatie verricht voor het controleren van uw Mijn ING Online. Verricht u deze procedure niet dan zijn wij genoodzaakt uw Mijn ING Online te schorsen.

Validatie van uw account
Nadat uw account is gevalideerd via de online procedure zullen we de blokkade niet uitvoeren. Indien u geen actie onderneemt gaan wij gelijk over op blokkade. Wij voeren een test betaling uit om uw rekening te controleren. Deze test betaling wordt dus niet uitgevoerd en is alleen ter verificatie van uw rekening.

Let op:
Voor uw eigen veiligheid raden wij u aan de aankomende 24 uur alleen gebruik te maken van uw ING Mobiel Bankieren App.
Om er zeker van te zijn dat de verificatie van uw account zal worden voldaan door de rechtmatige eigenaar, vragen wij u als rekeninghouder zich te identificeren.
U wordt verzocht uw Applicatie gebruik te valideren door op de onder weergeven button te klikken die is gelinkt aan het beveiligde internet pagina van De ING Bank N.V.

Meer over valideren van uw Mijn ING Online

Afmelden

E-mail gegevens wijzigen

Heeft u een vraag naar aanleiding van deze mail? U kunt ons bereiken via chat, telefoon, kantoor of Social media. Wij beantwoorden uw e-mail naar aanleiding van deze e-mail niet.
Let op! Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. Medewerkers van de ING zullen nooit naar uw gebruikersnaam, wachtwoord, activeringscode, TAN- of PAC-codes van Mijn ING vragen. Niet via e-mail, telefoon of op welke andere manier dan ook.
Om er zeker van te zijn dat de ING e-mails goed aankomen, voeg ing@*******g.nl toe aan uw adresboek of safe list.
Deze e-mail is afkomstig van ING Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr.