NATIONALE HELPDESK VOOR VRAGEN EN MELDINGEN OVER FRAUDE.

Onze helpdesk zit klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Op woensdag vanaf 12.00 uur.
12 okt 2017
Bekijk voorbeeld

ICS: Onderwerp: Uw kaart moet vervangen worden

Van: International Card Services
Datum: 12 oktober 2017 09:01:10 CEST
Aan:
Onderwerp: Uw kaart moet vervangen worden
Antwoord aan:
|

Geachte P****** V******,
ICS cards introduceert haar nieuwe creditcard. Deze kaart is beter beveiligd tegen frauduleuze praktijken en voldoet zich aan de Europese veiligheidsvoorschriften betreft bankzaken. Wij bieden onze klanten een zo veilig mogelijke virtuele omgeving aan om bankzaken te doen met maximaal gebruiksgemak. Onze oude kaart speelt hierbij een belangrijke rol, maar biedt niet altijd de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die we voor onze klanten nastreven. Onze nieuwe kaart maakt gebruik van nieuwe technologie en biedt nu en in de toekomst meer mogelijkheden.
Op dit moment is skimming en misbruik van betaalpassen een groot probleem voor ICS. De schade van de opgenoemde onderwerpen is op dit moment heel hoog. Wij als ICS willen dit probleem oplossen door middel van verschillende nieuwe functies. Op dit moment is dat alleen mogelijk met een nieuwe kaart die hier wel tegen gewapend is. De chip van onze nieuwe kaart bevat een AES-256 encryptie en NFC-2 chip die het skimming probleem volledig oplost. Ook is er een nieuwe omgeving ontwikkeld die samen met contactloos betalen werkt. Deze omgeving is volledig beveiligd tegen frauduleuze transacties en zal in uw nieuwe kaart worden inbegrepen. De nieuwe Mijn ICS omgeving functioneert alleen op de nieuwe kaart. U kunt hieronder de aanvraag voor deze nieuwe kaart voltooien, deze aanvraag is tot 15 oktober volledig gratis. Na het verlopen van deze datum rekenen wij €22,99 als extra kosten voor de aanvraag.

U kunt hieronder de aanvraag voor de nieuwe kaart voltooien. Via het onderstaande formulier moet u uw gegevens verifiëren, nadat u dit heeft gedaan zal de aanvraag voor uw nieuwe betaalpas gestart worden. Nadat u de aanvraag heeft voltooid, ontvangt u uw nieuwe kaart met de bovengenoemde functies binnen 2 tot 3 werkdagen. Vanwege de vele aanmeldingen kan het zo zijn dat uw nieuwe kaart vertraging oploopt met de bezorging, u hoeft hier geen contact met ons voor op te nemen.

Klik hier om u aan te melden voor de online procedure

Let op: Na deze week kunt u geen gebruik maken van kaart. Wij zullen uw kaart automatisch blokkeren indien u geen nieuwe kaart aanvraagt.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

International Card Services B.V.