NATIONALE HELPDESK VOOR VRAGEN EN MELDINGEN OVER FRAUDE.

Onze helpdesk zit klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Op woensdag vanaf 12.00 uur.
11 jan 2017
Bekijk voorbeeld

Bankvoorwaarden Rabobank

Van: Rabobank [mailto:klantinf@rabomail.nl]
Verzonden: woensdag 11 januari 2017 2:45
Aan:
Onderwerp: Bankvoorwaarden Rabobank

Bankvoorwaarden Rabobank 2017

|
__
Geachte relatie,
Na meerdere meldingen in uw bankmail te hebben ontvangen willen wij u erop attenderen dat u een verouderde bankpas gebruikt. Wij adviseren u zo spoedig mogelijk onze nieuwe bankpas aan te vragen. De nieuwe bankpas voldoet aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften die zijn opgesteld voor 2017.
De Rabobank biedt haar klanten een zo veilig mogelijke virtuele omgeving aan om bankzaken te doen met maximaal gebruiksgemak. Om onze dienstverlening optimaal te kunnen verbeteren introduceren wij als bank elk jaar een nieuwe bankpas. De nieuwe bankpas is de opvolger van uw huidige bankpas.
Uit onze administratie is gebleken dat u nog geen gebruik maakt van onze nieuwe bankpas. De nieuwe bankpas is beter beveiligd tegen frauduleuze praktijken en voldoet zich aan de Europese veiligheidsvoorschriften betreft bankzaken. Met de nieuwe bankpas kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen en geld opnemen zoals u gewend bent en contactloos betalen in meer dan 12.000 winkels in heel Europa. Ook bent u beter beschermd tegen skimming en pinpas-fraude bij geldautomaten.
Het gebruik van uw huidige bankpas wordt gedeactiveerd. In verband met de veiligheid van onze klanten is het verplicht uw huidige bankpas te vervangen. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid aan om dit kosteloos te doen. Klik hier om kosteloos uw nieuwe bankpas aan te vragen en volg de benodigde stappen om uw aanvraag te voltooien. U ontvangt uw nieuwe bankpas binnen 3 werkdagen per post toegezonden.
Zolang u nog niet in bezit bent van een nieuwe bankpas kunt u helaas nog geen gebruik maken van onze nieuwe dienstverlening.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet,
Rabobank
Afdeling Internetbankieren
Service & Veiligheid
Dit bericht is afkomstig van Rabobank N.V., statutair gevestigd te Utrecht, Handelsregister nr. 30046259 Deze e-mail is automatisch verstuurd. Antwoorden op deze e-mail worden niet gelezen.
|