NATIONALE HELPDESK VOOR VRAGEN EN MELDINGEN OVER FRAUDE.

Onze helpdesk zit klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Op woensdag vanaf 12.00 uur.
13 feb 2018
Bekijk voorbeeld

ASN BANK: Onderwerp: Wij introduceren de nieuwe digipas!

Van: ASN Bank
Datum: 12-2-2018 18:44:01
Aan:
Onderwerp: Wij introduceren de nieuwe digipas!

**Geachte heer/mevrouw,

Wij introduceren de nieuwe digipas
ASN Bank introduceert haar nieuwe digipas. De nieuwe digipas is klantvriendelijker geworden en beter beschermd tegen fraude. De nieuwe digipas is volledig gratis als u dit voor 13 februari 2018 aanvraagt, uw huidig digipas vervalt voor gebruik na 16 februari 2018.** Zorg dat u voor deze datum in bezit bent van de nieuwe digipas.
De nieuwe digipas is getest door de consumentenbond en kreeg een 9.7 en is daar- door ook gekroont tot de beste bank applicatie/gadget van 2017. De nieuwe fun- cties van uw nieuwe digipas staan hier onder.

De nieuwe digipas is voorzien van LED licht.
De nieuwe digipas is voorzien van een signeer scherm.
De nieuwe digipas is 40% groter dan de voorganger.
De nieuwe digipas scherm is 50% groter.
De nieuwe digipas heeft een strakkere design.

Uw nieuwe digipas aanvragen en ontvangen
U kunt hier klikken om de nieuwe digipas aan te vragen. Na uw aanvraag ontvangt u de nieuwe digipas binnen 3 werkdagen nadat we uw oude digipas hebben gerecycled. De nieuwe digipas ontvangt u via PostNL. De Track en Trace code ontvangt u via de mail. U kunt uw betaalpas probleemloos blijven gebruiken terwijl uw huidige digipas word vervangen.
Heeft u vragen?
neemt u dan gerust contact op met de ASN Klantenservice. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 voor u bereikbaar.

Ik hoop op uw medewerking en bedank u hartelijk voor uw moeite.

Met vriendelijke groet,

Hoofdkantoor Services
ASN Bank N.V.

Twijfelt u of deze e-mail van ASN Bank is? Dan is het goed om te weten dat wij in onze e-mails nooit vragen om uw bankgegevens, zoals uw pincode en de codes van uw digipas of digicode. Lees meer over veilig bankieren op onze website.