NATIONALE HELPDESK VOOR VRAGEN EN MELDINGEN OVER FRAUDE.

Onze helpdesk zit klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Op woensdag vanaf 12.00 uur.
17 feb 2017
Bekijk voorbeeld

Uw heeft 1 ongelezen bericht in uw bankmail

From: Rabobank
Sent: Friday, February 17, 2017 7:51 AM
To:
Subject: Uw heeft 1 ongelezen bericht in uw bankmail

Binnenkort vervalt uw betaalpas voor gebruik

Geachte heer/mevrouw,

De Rabobank introduceert de nieuwe verbeterde betaalpas. Wij vragen u de nieuwe betaalpas aan te vragen via het online formulier. Na het aanvragen van uw nieuwe betaalpas ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie met betreking tot ontvangst van uw betaalpas.
De vernieuwde betaalpas maakt gebruik van de laatste NFC-technologie en is in zijn geheel ontwikkeld om valse werkzaamheden defenitief te voorkomen. In verband met veiligheidsredenen verplicht de Rabobank alle klanten de vernieuwde betaalpas aan te schaffen.
Uw huidige betaalpas vervalt per 1 maart 2017 u kunt t/m 26 februari 2017 kostenloos uw vernieuwde betaalpas aanvragen, na deze datum wordt automatisch een incasso in rekening gebracht dit bedraagt 14,99,-
De nieuwe betaalpas is een onderdeel van onze vernieuwde product en als cliënt van de Rabobank bent u genoodzaakt zich daar van te voorzien.
Let op: u bevindt zich zo dadelijk op een van debeveiligde servers van de Rabobank, het kan enkelen minuten duren voor al uw gegevens volledig geverifieerd zijn. Rabobank wil haar cliënten erop attenderen dat alle ingevulde gegevens in overeenkomst moeten komen met uw huidige gegevens die bekend staan bij de Rabobank
.
Wij willen u alvast bedanken voor uw medewerking.
Hoogachtend,

Frank Smeerlinker
Rabobank – Internetbankieren

Copyright © Rabobank 2016 NETHERLANDS.
Dit is een automatisch gegenereerd e-mailbericht. Reacties, vragen en opmerkingen
toegezonden aan de afzender van dit e-mailbericht zullen daarom niet worden beantwoord/behandeld.