Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

Wijziging betaaldiensten

Rabobank

MailMoment Particulieren en bedrijven
juli 2019

Wijziging betaaldiensten
Om onze dienstverlening optimaal te kunnen verbeteren introduceren wij als bank een nieuwe Rabo WereldPas en het is verplicht om hiervan gebruik te gaan maken. De nieuwe Rabo WereldPas is de opvolger van uw huidige Rabo WereldPas en voldoet aan onze nieuwste veiligheidsvoorschriften die zijn opgesteld voor 2019.
Rabo WereldPas
De nieuwe Rabo WereldPas is uitgerust met de nieuwste technologie om uw transacties van optimale beveiliging te voorzien. Tevens kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen en geld opnemen zoals u gewend bent en contactloos betalen in meer dan 12.000 winkels in heel Europa. Ook bent u beter beschermd tegen frauduleuze praktijken en verzekerd tegen financiële schade.
Vervang kosteloos uw Rabo WereldPas
De uitgifte van de nieuwe Rabo WereldPas is kosteloos tot 10 juli 2019. Na de genoemde datum brengen wij €9,45,- kosten in rekening en zullen de door u afgenomen betaaldiensten bij de Rabobank komen te vervallen. Vraag kosteloos uw nieuwe Rabo WereldPas aan. U ontvangt binnen enkele dagen uw nieuwe Rabo WereldPas.

Valse e-mail