Let op: Dreigende sms over bezoek porno-website is nep! Sinds 17:01 14 jun 2019

Wij verzoeken u, uw dubbele beveiliging te activeren

ICS

Dubbele beveiliging: Activeer uw dubbele beveiliging

Geachte heer/mevrouw,

U heeft uw volledige gegevens nog niet aangevuld voor uw dubbele beveiliging. Misschien is dit aan uw aandacht ontsnapt. Omdat wij onze klanten een veilig betaalomgeving willen aanbieden, vragen wij u vriendelijk alsnog uw gegevens aan te vullen. Heeft u deze gegevens al aangevuld? Dan hoeft u niets te doen.

U voorkomt blokkering van uw Card als u binnen 36 uur uw dubbele beveiliging activeert
Als u niet binnen 36 uur uw gegevens heeft aangevuld, zullen wij uw Card tijdelijk blokkeren. U bent vanaf dat moment wettelijke rente verschuldigd over gehele openstaande bedragen als er frauduleuze praktijken worden uitgevoerd op uw Online Account. Wettelijke rente is de rente die een schuldeiser op grond van de wet vanaf een bepaald moment mag vorderen van iemand die te laat betaalt.

Voorkom een blokkering van uw Card

Bent u uw inloggegevens verloren?
Lukt het niet om in te loggen of bent u uw gegevens vergeten? Neem dan direct contact met ons op via *** – ***. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden met u.

Heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust. U kunt ons bereiken op nummer *** – **** . Vermeld in het gesprek alstublieft het referentienummer *****.

Met vriendelijke groet,
International Card Services BV

Uw Card wordt uitgegeven door International Card Services BV (ICS).

Valse e-mail