088 - 7867372
Let op (6/6): Valse sms namens BUNQ Sinds 17:39 | 1 mrt 2024

Voorkom opschorting – Update uw bedrijfsprofiel nu

e-Herkenning

Van: E-Herkenning.nl
Verzonden: dinsdag 25 juni 2024 23:06
Aan: *************@**************
Onderwerp: Voorkom opschorting – Update uw bedrijfsprofiel nu

Beste zakelijke onderneming,
Wij informeren u hierbij dat alle zakelijke ondernemingen die gebruik maken van e-Herkenning hun bedrijfsinformatie moeten bijwerken. Dit is noodzakelijk vanwege een upgrade van beveiligingsniveau 3 naar niveau 4.

Wat moet u doen?
Klik op de volgende link hier log in met uw bestaande inloggegevens en volg de instructies om uw bedrijfsinformatie bij te werken. [link]

Deadline: 5 juli 2024
Het is essentieel dat deze update vóór 5 juli 2024 wordt voltooid. Als u niet aan dit verzoek voldoet, zullen wij genoodzaakt zijn uw bedrijfsprofiel op te schorsen. Dit kan uw toegang tot belangrijke overheidsdiensten en zakelijke applicaties die e-Herkenning gebruiken, belemmeren.

Waarom is deze upgrade nodig?
De overstap naar niveau 4 is cruciaal om te voldoen aan de nieuwste beveiligingsnormen en om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Deze verbeterde beveiliging helpt om uw informatie te beschermen tegen potentiële bedreigingen.

Hulp nodig?
Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het bijwerken van uw informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te assisteren.

Wij danken u voor uw medewerking en begrip.

Met vriendelijke groet,
****************
Bestuursvoorzitter

Valse e-mail