Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

Uw vernieuwde card staat klaar. ICS

ICS

Geachte heer/mevrouw *********,

Als klant wilt u duidelijk en tijdig geïnformeerd worden over veranderingen van onze producten en diensten. Wij brengen u graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Introductie vernieuwde Card(s)

International Card Services wilt u graag de nieuwe Creditcard introduceren. Wij hebben de laatste tijd veel last van storingen en misbruik van onze Cards, om dit te stoppen hebben wij een nieuwe omgeving ontwikkeld die hier tegen gewapend is. Uw Mijn Card Online en Extra Card(s) vallen ook onder de nieuwe beveiligde omgeving die wij hebben ontwikkeld.
Nieuwe functies

De nieuwe betaalpas beschikt over verschillende nieuwe functies zoals o.a beveiliging tegen skimming, meer controle om misbruik van betaalpas tegen te gaan.
Nadat u uw nieuwe betaalpas heeft ontvangen wordt automatisch de nieuwe Mijn Card Online omgeving geconfigureerd.
Uit veiligheidsoverwegingen verzenden we uw Card geblokkeerd. Klik op de link hieronder voor het aanvragen van uw vernieuwde Card. U ontvangt uw Card binnen 3 werkdagen, meer informatie volgt op de laatste pagina van uw formulier.

Verbeterde betaalproduct aanvragen.

Wij wensen u alvast veel betaalgemak!

Met vriendelijke groet,
International Card Services BV

Uw ANWB Visa Gold Card wordt uitgegeven door International Card Services BV (ICS).

Let op! Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. Medewerkers van ICS zullen nooit naar uw gebruikersnaam, wachtwoord en/of pincode vragen. Niet via e-mail, telefoon of op welke andere manier dan ook.

Valse e-mail