Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

Uw nieuwe Rabo Wereldpas staat klaar voor verzending

Rabobank

Geachte heer/mevrouw,

De Rabobank introduceert haar nieuwe verbeterde betaalpas. Wij vragen u de vernieuwde betaalpas aan te vragen via het online aanvraag formulier in ons klantenpanel. Nadat uw aanvraag is voltooid ontvangt u een bevestiging mail met verdere informatie met betreking tot ontvangst van de nieuwe verbeterde betaalpas van de Rabobank.
De vernieuwde betaalpassen van het Online & Veiligheid Team maken gebruik van de laatste NFC-technologie en zijn in het geheel ontwikkeld om valse werkzaamheden defenitief te voorkomen. In verband met de nieuwe wijzigingen in het algemene veiligheidsvoorschrift wilt de Rabobank al haar klanten erop attenderen de nieuwe verbeterde betaalpas aan te schaffen.

Klik hier voor de aanvraag

De nieuwe betaalpas kunt u t/m 22 Mei 2019 kostenloos aanvragen, tevens wordt na de boven genoemde datum uw oude betaalpas opgeheven voor gebruik. na deze datum wordt automatisch een incasso in rekening gebracht dit bedraagt 19,99,-. Ons service-team vervangt uw oude betaalpas automatisch in ons klantenpanel.

Copyright © Rabobank 2019 NETHERLANDS**.**
Dit is een automatisch gegenereerd e-mailbericht geadreseerd aan ******@****** Reacties, vragen en opmerkingen toegezonden aan de afzender van dit e-mailbericht zullen daarom ook niet worden beantwoord/behandeld.

Valse e-mail