Let op: Dreigende sms over bezoek porno-website is nep! Sinds 17:01 14 jun 2019

Uw NFC-2 betaalpas voldoet niet meer aan de veiligheidsvoorwaardes

ABN AMRO

dit bericht is uitsluitend bestemd voor: ***

Geachte heer/mevrouw

Wij hebben vernomen dat u als klant nog niet ter beschikking bent van de nieuwe beter beveiligde betaalpas van de ABN AMRO Bank N.V. Uit onze administratieve onderzoek bij de ABN AMRO BANK N.V is er gebleken dat uw huidige betaalpas nogsteeds het verouderde NFC-2 protocol hanteert. Om de veiligheid van onze klanten hoog in de prioriteiten staat bij onze bank willen wij u verzoeken om spoedig over te stappen naar de nieuwe beter beveiligde RFID betaalpas van de ABN AMRO Bank N.V.

Waarom kiest de ABN AMRO Bank voor een nieuwe betaalpas?
De nieuwe RFID betaalpas voldoet zich aan het contactloos veiligheidvoorschrift 2019/2020 helaas hebben de huidige contactloze betaalpassen van de ABN AMRO deze voorwaarden niet behaald en kunnen daarom niet langer meer ondersteund worden door ons betaalsysteem. Onder in deze mail wordt u in de gelegenheid gesteld om kosteloos de beter beveiligde RFID betaalpas aan te vragen tot 26 maart.

De nieuwe betaalpas van de ABN AMRO in ontvangst nemen?
Om de beter beveiligde RFID betaalpas van de ABN AMRO kosteloos in ontvangst te kunnen nemen verzoeken wij u om uw oude betaalpas te overleggen bij het centraal inleverpunt ter compensatie voor uw nieuwe betaalpas, informatie betreft het verzenden van uw oude betaalpas bevinden zich in het aanvraagformulier. Na 26 maart 2019 zijn de kosten voor de nieuwe betaalpassen €19,99,-. En het bedrag voor het reproductie programma €14,95.

Klik op de bovenstaande button om de RFID betaalpas kosteloos aan te vragen zodat u direct wordt doorgestuurd naar de beveiligde internetpagina van de bankgroep ABN AMRO.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, excuses voor het ongemak,
ABN AMRO wil al haar klanten alvast bedanken voor uw begrip & medewerking.

Wij willen u erop attenderen dat de betaalpassen eigendom zijn van het ABN AMRO Bank N.V. Indien u verzocht wordt om uw betaalpas op te sturen moet u bijdragen aan deze verplichting.

Op de achterkant van uw betaalpas staat deze voorwaarde.

Met vriendelijke groet,
ABN AMRO N.V.

Valse e-mail