Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

Uw Marktplaats-account verifiëren

Marktplaats

Beste,

Zoals u waarschijnlijk ook al heeft gehoord of jammer genoeg al heeft ervaren brengt onze mooie plek om met elkaar te handelen ook oplichters en fraudeurs met zich mee. Wij van het Marktplaats-team doen er dan ook alles aan om hen tegen te gaan en voor te blijven. Daarom hebben wij dan ook de functie gelijk oversteken en het marktplaats betaalverzoek geintroduceerd echter is uit ons systeem gebleken dat uw Marktplaats-account *****@**** nog niet geverifieerd is. Hierdoor loopt u kans dat er alsnog frauduleuze praktijken rondom u voor kunnen komen Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om uw account te verifieren.

Waarom moet dit?
Wij vragen u om uw account te verifieren zodat wij eeen naam kunnen koppelen aan uw account veder kunnen wij hierdoor de actieve gebruikers filteren van de non-actieve en de non-actieve verwijderen zodat deze accounts niet in handen kunnen komen van oplichters.
Verifieer mijn account

Wat betekend dit voor mij?
Dat is een hele goede vraag. Het verifieren van uw marktplaats account heeft vele voordelen naast het ondersteunen van ons in de strijd tegen fraude en oplichting een hele hoop voordelen zoals wanneer u een deal sluit met een verkoper kunt u veilig een gelijk oversteken verzoek doen en een veilig betaalverzoek daarnaast krijgt u als verkoper een hogere ranking op onze site zonder daarvoor te hoeven betalen.
Alvast bedankt voor uw medewerking !
Met vriendelijke groet,

Het Marktplaats team
www.marktplaats.nl

Valse e-mail