Uw ING betaalpas vervalt!

ING Bank

Geachte heer/mevrouw ,
Uit ons systeem gebleken dat de klantgegevens gekoppeld aan het desbetreffende emailadres: **************** zich helaas niet voldoen aan de algemene voorwaarden.Wij probeerden u erop te attenderen dat u tot op heden gebruikt maakt van de verouderde ING bankpas.
Al onze cliënten krijgen één malig de kans om gratis een vervangende bankpas aan te vragen voor 29 juli 2020. Na deze datum vind automatisch een verzoek plaats die ook automatisch zal worden geïncasseerd wat € 21,95,- bedraagt.
In verband met de veiligheid van onze klanten is het verplicht uw huidige pas te vervangen Wij bieden onze klanten de mogelijkheid aan om dit kosteloos te doen.
Klik op de button hier onder om kosteloos uw nieuwe betaalpas aan te vragen en volg de benodigde stappen om uw aanvraag te voltooien.
ING denkt veel aan de toekomst en wilt de vervanging van alle betaalpassen zo milieuvriendelijk laten verlopen.
Daarom recyclen we alle huidige betaalpassen met de nieuwste technologieën zodat het mogelijk wordt uw huidige betaal chip op uw vernieuwde betaalpas te monteren.
› Online uw betaalpas aanvragen
De nieuwe betaalpas voldoet aan onze nieuwste veiligheidsvoorschriften. U kunt per direct uw nieuwe betaalpas aanvragen via het online formulier in internetbankieren.
Let op: Zorg dat u alle gegevens naar waarheid invult.
Wilt u uw betaalpas niet activeren na deze blokkade dan kunt u zich afmelden voor de beveiligings e-mails.
Heeft u een ING Scanner die moet u ook opsturen!
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet,
ING
*************************
Directeur Klantenservice

Valse e-mail