Uw bankpas wordt binnenkort niet meer ondersteund

Rabobank

Van: rabobank
Aan:
Datum: 9 april 2020 om 13:10
Onderwerp: Uw bankpas wordt binnenkort niet meer ondersteund

Beste Heer/Mevrouw *******,

Door onderzoek hebben wij kunnen constateren dat de contactgegevns gekoppeld aan uw emailadres ********** tot op heden nog geen gebruikt maakt van de nieuwe tevens beter beveiligde betaalpas die de Rabobank momenteel verstrekt aan haar klanten.

Wij willen u als klant erop attenderen te allen tijde up to date te zijn betreft de nodige actuele bankzaken. Wij verzoeken u om zo spoedig mogelijk over te stappen naar het betaalgemak van onze nieuwe betaalpas.

Melding! Houdt uw Rabo scanner gereed, volg de gegeven instructies op uw scanner.
Ga naar **********, voor het vervangen van uw oude betaalpas.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Rabobank

Directie klantenservice

Veiligheid

Afmelden of gegevens voor Rabobank-e-mail wijzigen

De informatie in deze e-mail kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u deze e-mail onterecht ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren. Voor het invullen van persoonlijke gegevens wordt u altijd doorgeleid naar een beveiligde internetpagina van de Rabobank.
Veilig omgaan met e-mail
Rabobank vraagt u nooit naar uw beveiligingscodes zoals uw pincode, uw toegangscodes en uw Inlog- en Signeercodes (dit zijn codes die u met uw Random Reader aanmaakt). Geef deze codes nooit aan anderen!
Denk aan het milieu voordat u deze e-mail print!

Valse e-mail