U moet zich opnieuw identificeren

Rabobank

MailMoment Particulieren en bedrijven

De Identificatieplicht

Geachte relatie,
U heeft bij ons één of meerdere betaalrekeningen. Daar zijn wij blij mee. Om uw rekening(en) veilig te kunnen blijven gebruiken, vragen wij u – vanwege de vernieuwde wet- en regelgeving – zich opnieuw te identificeren. Wilt u dit vóór 1 april 2020 doen? Als wij niet op tijd uw juiste gegevens hebben, moeten wij namelijk uw rekening(en) beëindigen. En dat willen wij natuurlijk liever niet.
Veilig blijven bankieren
We doen er alles aan om te voorkomen dat onze bankrekeningen worden gebruikt voor financiële criminaliteit. Om dit goed te kunnen blijven doen, moeten wij nóg beter weten wie onze klanten zijn en waar het geld dat ze bij ons onderbrengen vandaan komt. Zo houden wij bankieren veilig.
U moet zich opnieuw identificeren
U heeft bij het openen van uw rekening zich al eerder geïdentificeerd. Vanwege de vernieuwde wet- en regelgeving rondom veilig bankieren vragen wij u dit nogmaals te doen zodat wij de juiste gegevens van u hebben.
Voorkom dat wij uw rekening(en) moeten beëindigen
Het is belangrijk dat u zich opnieuw identificeert. Doet u dit niet vóór 1 april 2020, dan moeten wij helaas uw rekening(en) beëndigen.
Eenvoudig uw gegevens doorgeven via Rabo Online Bankieren
Wij maken het u graag zo eenvoudig mogelijk: u kunt uw gegevens veilig en online in een paar stappen in uw persoonlijke bankomgeving via ********/****** doorgeven, houd uw Rabo Scanner bij de hand.
Heeft u nog vragen?
Meer informatie vindt u op **************. Staat het antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet,
Rabobank
********
Directeur Particulieren en Bedrijven

Valse e-mail