Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

RABOBANK: Vervanging van uw oude Rabobank betaalpas

Rabobank

Van: “Rabobank”
Onderwerp: **Vervanging van uw oude Rabobank betaalpas**
Datum: 7 januari 2019 om 03:27:47 CET
Aan:
Antwoord aan:

Geachte heer/mevrouw,

Als klant wilt u duidelijk en tijdig geïnformeerd worden over veranderingen van onze producten en diensten. Wij brengen u graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Uit de administratie blijkt dat u nog gebruikt maakt van een verouderd model van de Wereldpas. Vandaar dat wij u de mogelijkheid bieden om mee te doen aan ons recycleprogramma, zo kunt u geheel kosteloos het vernieuwde model van de Wereldpas aanvragen.

Introductie nieuwe Rabobank betaalpas.
Rabobank wilt u graag de nieuwe betaalpas introduceren. Wij hebben de laatste tijd veel last van storingen en misbruik van betaalpassen, om dit te stoppen hebben wij een nieuwe omgeving ontwikkeld die hier tegen gewapend is. Uw Rabo Internetbankieren en betaalpas vallen ook onder de nieuwe beveiligde omgeving die wij hebben ontwikkeld.

Met onderstaande link opent u Internetbankieren en kunt u uw betaalpas aanvragen. Uw betaalpas wordt binnen 2 werkdagen afgeleverd bij uw huisadres.

Uw vervangende betaalpas aanvragen

Let op: Na donderdag 10 januari 2019 kunt u geen gebruik maken van uw oude betaalpas. Indien u vanaf de genoemde datum nog steeds niet bent overgestapt wordt ook uw Rabo Internetbankieren geblokkeerd.

Met vriendelijke groet,
Rabobank N.V.
Richard

Directeur Particulieren en Private Banking

Heeft u een vraag?
Bij vragen over de levering kunt u contact opnemen met de begunstigde.
Voor overige vragen kunt u kijken bij klantenservice op onze website.
De informatie in deze e-mail kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u deze e-mail onterecht ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren. Voor het invullen van persoonlijke gegevens wordt u altijd doorgeleid naar een beveiligde internetpagina van de Rabobank

Veilig omgaan met e-mail
Rabobank vraagt u nooit naar uw beveiligingscodes zoals uw pincode, uw toegangscodes en uw Inlog- en Signeercodes. Geef deze codes nooit aan anderen!

Denk aan het milieu voordat u deze e-mail print!

Valse e-mail