Let op: Vanwege een telefoonstoring zijn wij slecht bereikbaar! Sinds 14:40 19 jun 2019

Rabo Internetbankieren is veranderd

Rabobank

Rabo Alerts
Wijziging betaaldiensten

Geachte relatie,

Rabo Internetbankieren heet voortaan Rabo Online Bankieren. De nieuwe omgeving ziet er hetzelfde uit als de Rabo Bankieren App. Rabo Online Bankieren is net als Rabo Internetbankieren toegankelijk via een webbrowser op uw computer of mobiele apparaat zoals Internet Explorer, Chrome of Safari.
Wij zijn continu bezig met het verbeteren van het online betaalgemak. De Nederlandse banken hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan het nieuwe betalingsverkeer.
Onlangs hebben wij in ons klantensysteem geconstateerd dat u nog gebruik maakt van een verouderde pas. Een verouderde betaalproduct wordt niet ondersteund door het nieuwe betalingssysteem.

Wij willen u erop attenderen dat u bij het gebruik van een verouderde bankpas u niet verzekerd bent tegen financële schade. Vervang uw verouderde pas. U ontvangt binnen enkele dagen uw nieuwe betaalproduct.
Zolang u nog niet in bezit bent van een nieuwe betaalproduct, kunt u helaas nog geen gebruik maken van de nieuwe ingevoerde betaalsysteem en zullen de door u afgenomen betaaldiensten bij de Rabobank komen te vervallen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Rabobank
Particulieren en bedrijven

Vertrouwelijkheid
De informatie in deze e-mail kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien je deze e-mail onterecht ontvangt, verzoeken wij je de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren.

Valse e-mail