Ontwikkelingen omtrent Covid-19.

Rabobank

Beste Heer/Mevrouw ****,

Uit laboratorischonderzoek is gebleken dat virussen lang kunnen overleven op niet -poreus plastic waarvan onze betaalpassen van zijn gemaakt.

Uit voorzorgsmaatregelingen omtrent het Coronavirus (COVID-19) .zijn wij genoodzaakt al onze betaalpassen die nog van niet -poreus plastic zijn gemaakt op advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu terug te roepen

Wij starten met al onze klanten hun huidige betaalpas(sen) te vervangen met de nieuw en beter beveiligde PSD-2 statuut betaalpassen, geheel kosteloos en van dienst bij de Rabobank N.V.

Ga naarrabobank.nl/ontwikkelingen

Wat nu? Het coronavirus kan de nodige financiële onzekerheid met zich meebrengen. Bijvoorbeeld over je hypotheek, verzekeringen en je dagelijkse bankzaken. Rabobank zal de handen ineenslaan met de Nederlandse overheid en de andere Nederlandse banken om je te steunen in deze zware tijden.

Met vriendelijke groet,

Directie Rabobank

Volg instructies!
Log in via de knop ‘Betaalpas vervangen’ hieronder
Je kunt direct inloggen met uw kaartnummer.
Je krijgt een online formulier te zien. Vul daar je persoons en adresgegevens in.
Je krijgt de mogelijkheid om een nieuwe ‘Pincode’ te kiezen.
Gelukt? Je hebt je nieuwe betaalpas binnen 3 tot 5 werkdagen in huis. U hoeft uw huidige betaalpas niet naar ons op te sturen! Er zal een PostNL koerier worden
toegestuurd naar uw huidige verblijfplaats om de betaalpas op te halen..

Valse e-mail