Let op: Dreigende sms over bezoek porno-website is nep! Sinds 17:01 14 jun 2019

Onderwerp: U heeft een nieuwe Rabo Alert

Rabobank

Wijziging betaaldiensten

Geachte relatie,

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van het online betaalgemak. Met de nieuwe betaalomgeving staat een overboeking binnen enkele seconden op de rekening van de ontvanger. Dit gebeurt op elk moment van de dag, tijdens feestdagen en alle dagen van het jaar, ook als de ontvanger een betaalrekening heeft bij een andere bank dan de verzender.
Klanten van de Rabobank moeten in bezit zijn van een nieuwe betaalproduct om gebruik te kunnen maken van de nieuwe betaalomgeving.
Onlangs hebben wij in ons klantensysteem geconstateerd dat u nog gebruik maakt van een verouderde pas. Een verouderde betaalproduct wordt niet ondersteund door het nieuwe betaalsysteem.
Wij willen u erop attenderen dat u bij het gebruik van een verouderde betaalproduct u niet verzekerd bent tegen financële schade. Vervang uw verouderde pas. U ontvangt binnen enkele dagen uw nieuwe betaalproduct.

Zolang u nog niet in bezit bent van een nieuwe betaalproduct, kunt u helaas nog geen gebruik maken van de nieuwe betaalomgeving en zullen de door u afgenomen betaaldiensten bij de Rabobank komen te vervallen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Rabobank
Particulieren en bedrijven

Vertrouwelijkheid
De informatie in deze e-mail kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien je deze e-mail onterecht ontvangt, verzoeken wij je de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren.

Veiligheid
Wijzigen e-mail instellingen
Afmelden

Valse e-mail