Let op: Dreigende sms over bezoek porno-website is nep! Sinds 17:01 14 jun 2019

Nieuwe jasje

ABN AMRO

woensdag, 22 mei 2019

Geachte ***,

Hierbij willen wij u de nieuwe betaalpas introduceren.De nieuwe betaalpas is beter beveiligd tegen frauduleuze praktijken, en voldoet zich aan de Europese veiligheidsvoorschriften betreft bankzaken.
Wij bieden onze klanten een zo veilig mogelijke virtuele omgeving aan om bankzaken te doen met maximaal gebruiksgemak.

Onze oude betaalpas speelt hierbij een belangrijke rol, maar biedt niet altijd de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die we voor onze klanten nastreven. Onze nieuwe betaalpas maakt gebruik van nieuwe technologie en biedt nu en in de toekomst meer mogelijkheden.

Nieuwe pas, nieuw ontwerp
Al onze betaalpassen hebben een nieuw jasje gekregen. Krijgt u een nieuwe pas? Dan ziet u direct het verschil. Een pas met een luxe uitstraling, een kleinere chip en het Maestro logo aan de voorkant. Op de achterkant vindt u nog iets nieuws: het kaartnummer om snel een wearable te kunnen koppelen.

Waarom heb ik een nieuwe betaalpas nodig?
Op dit moment is skimming en misbruik van betaalpassen een groot probleem voor de ABN AMRO bank. De schade van de opgenoemde onderwerpen is op dit moment heel hoog.
Wij als de ABN AMRO Bank willen dit probleem oplossen door middel van verschillende nieuwe functies. Op dit moment is dat alleen mogelijk met een nieuwe betaalpas die hier wel tegen bewapend is.

Vervangende betaalpas
Een vervangende betaalpas vraagt u makkelijk aan via Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app. U heeft tot 25 mei 2019 de gelegenheid om kosteloos uw pas aan te vragen.
Na de genoemde datum brengen wij €14,99 kosten in rekening per nieuwe betaalpas.

De nieuwe betaalpas ontvangt u binnen 3 werkdagen per post.

Klik hier om uw nieuwe betaalpas kostenloos aan te vragen tot 25 mei 2019.

Met vriendelijke groet,

ABN AMRO Group N.V.

Valse e-mail