Let op: Dreigende sms over bezoek porno-website is nep! Sinds 17:01 14 jun 2019

Nieuwe betaalpas

ABN AMRO

De betaalpas heeft een nieuw ontwerp en nog meer aanpassingen.

In deze nieuwsbrief

Nieuwe pas, nieuw ontwerp

Al onze betaalpassen hebben een nieuw jasje gekregen. Krijgt u een nieuwe pas? Dan ziet u direct het verschil. Een pas met een luxe uitstraling, een kleinere chip en het Maestro logo aan de voorkant. Op de achterkant vindt u nog iets nieuws: het kaartnummer om snel een wearable te kunnen koppelen.

Lees mee

ABN AMRO vindt duurzaamheid belangrijk, voor nu en toekomstige generaties. Samen met onze klanten kijken we hoe we slim kunnen omschakelen naar een meer duurzame samenleving. Daarbij zoeken we steeds naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven die daar écht bij helpen.
Wat kunt u doen

Wat doet ABN AMRO

Vindt u dit een leuk artikel?

Ja
Nee
Samenwonen is een romantische stap in jullie relatie. Samen het huis opnieuw inrichten, maar ook: samen jullie financiën regelen. Wie betaalt wat? En hoe zit het precies met de belastingen? Willen jullie niets vergeten? Lees snel onze handige tips.
Bekijk alle tips

***************

Heeft u uw vakantie al geboekt? En wilt u veilig en gemakkelijk betalen in het buitenland? Vergeet dan niet een creditcard aan te vragen. Met een creditcard van ABN AMRO kunt u makkelijk een auto huren, een hotelkamer reserveren of snel betalen bij een tolpoort. Fijne vakantie alvast!

Vraag nu uw creditcard aan
Lees meer

Vindt u dit artikel relevant?

Ja
Nee

Tips!

Heeft u een tiener die het steeds interessanter vindt om geld uit te geven? Laat uw kind de Mobiel Bankieren app downloaden. U bepaalt wat uw kind met zijn/haar rekening mag en kan. U kunt een limiet bepalen, of instellen dat u een betaling eerst goed moet keuren als uw kind een online aankoop doet.
Hoe werkt het?
Mobiel Bankieren voor uw kind

Vindt u dit artikel relevant?

Ja

Nee

AOW-leeftijd bereikt? En is uw huis meer waard dan uw hypotheek? Met de Overwaarde Hypotheek gebruikt u uw overwaarde zonder dat u uw huis hoeft te verkopen en blijven uw maandlasten gelijk. Handig als u uw (klein)kinderen wilt helpen, uw huis wilt verbouwen of uw pensioen wilt aanvullen.
Doe de overwaardecheck
Meer over de Overwaarde hypotheek

Veelgestelde vragen

Wat vindt u van deze nieuwsbrief?

Vertel het ons!
Vind ik leuk
Vind ik niet leuk

Valse e-mail