Let op: Engelstalig telefoontje namens National Police/Dutch Supreme Court Sinds 12:00 21 okt 2021

Nieuwe betaalmogelijkheden voor zakelijke klanten

Rabobank

MailMoment Bedrijven

Rabobank introduceert een nieuw Rabo Scanner voor online betalingen

Geachte relatie,
De Rabobank biedt haar klanten een zo veilig mogelijk virtueel omgeving aan om hun bankzaken te regelen. Achter de schermen ontwikkelt Rabobank haar systemen, zodat u in de toekomst nog sneller en eenvoudiger online kunt bankieren. Eerder dit jaar hebben wij als bank aangekondigd dat wij bezig zijn met een alternatief om de Rabo Scanner te vervangen.
Het is eindelijk zover! De Rabobank introduceert de Rabo Scanner Plus speciaal voor zakelijke klanten. Dit is de opvolger van de Rabo Scanner. De uitgifte van de Rabo Scanner Plus gebeurt in fasen. De Rabo Scanner speelt hierbij een belangrijke rol, maar biedt niet altijd de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die we voor onze zakelijke klanten willen realiseren. De Rabo Scanner Plus maakt gebruik van nieuwe technologieën en biedt nu en in de toekomst meer betaalmogelijkheden.
Hoe werkt de Rabo Scanner Plus?
Als u online bankiert met de Rabo Scanner Plus hoeft u minder codes in te voeren omdat u veilig en geverifieerd bankiert. Als u wilt inloggen of een betaling wilt signeren, verschijnt op het scherm van uw computer, tablet of smartphone een kleurcode. U scant deze kleurcode met de ingebouwde HD camera van de Rabo Scanner Plus en ziet op het Qled scherm van de Rabo Scanner Plus wat u ondertekent. Vervolgens geeft de Rabo Scanner Plus u een signeercode. U voert deze signeercode in op computer, tablet of smartphone om de opdracht te ondertekenen.
De voordelen van de Rabo Scanner Plus?

Automatische Incassocontract

Een logboek per gebruiker

Belastingvriendelijk boekhouders rekenhulp

Gedetailleerd kostenpost overzicht, makkelijk voor de belastingdienst

Instant Payments naar Europese banken binnen de SEPA-gebied worden direct verwerkt

Internationale overboekingen buiten de SEPA-gebied worden binnen enkele uren verwerkt

Vernieuwd betaalverzoek systeem, dat meteen verwerkt wordt in het gedetailleerd kostenpost overzicht

De nieuwe Rabo Scanner aanvragen
Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om kosteloos de nieuwe Rabo Scanner Plus aan te vragen. Houd er rekening mee dat eind dit jaar de nieuwe Rabo Scanner niet meer kosteloos wordt aangeboden. Het gebruik van uw Rabo Scanner komt te vervallen en wordt binnen enkele dagen gedeactiveerd.
Ga naar ********************** om kosteloos de nieuwe Rabo Scanner aan te vragen. U ontvangt bij uw nieuwe Rabo Scanner een uitgebreid handleiding over het gebruik van de Rabo Scanner Plus. De nieuwe Rabo Scanner ontvangt u binnen enkele dagen toegestuurd.
Heeft u nog vragen?
Mocht u nog meer informatie over het gebruik van de Rabo Scanner Plus willen weten, kunt u dit lezen in de handleiding van uw Rabo Scanner Plus. Staat het antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet,
Rabobank

Valse e-mail