Lopende zaken  

Rabobank

Van: Rabobank
Verzonden: donderdag 28 april 2022 07:23
Aan:
Onderwerp: Lopende zaken
Urgentie: Hoog

Regel uw bankzaken op tijd

Wat betekent dit voor u?

Geachte relatie,

Wij informeren u doorgaans digitaal. Onze berichten vind u bij ‘Berichten’ in uw Rabo Online Bankieren. Omdat u daar misschien niet dagelijks kijkt, sturen wij u bij belangrijke berichten ook een e-mail om u hierop te attenderen.

Uit ons klantensysteem is naar voren gekomen dat u tot op heden nog actief gebruikmaakt van een verouderd en binnenkort niet meer ondersteund Rabo Scanner. Per 10 mei 2022 kunt u niet meer inloggen in uw Rabo Online Bankieren om uw bankzaken te regelen, betalen met uw betaalpas of geld opnemen van uw betaalrekening. Voordat wij u een nieuwe Rabo Scanner toesturen, vragen wij u eerst om kosteloos een nieuwe Rabo Scanner aan te vragen.

De uitgifte van een nieuwe Rabo Scanner is kosteloos tot 5 mei 2022. Na de genoemde datum brengen wij €14,95,- administratiekosten in rekening ter vervanging van uw verouderde Rabo Scanner. Dit bedrag wordt automatisch van uw betaalrekening afgeschreven.

Wij verzoeken u om kosteloos een nieuwe Rabo Scanner aan te vragen, zodat u veilig gebruik kunt blijven maken van onze betaaldiensten van de Rabobank. Dit kunt u het snelst en veilig doen via *********.*********. Uw nieuwe Rabo Scanner wordt binnen enkele dagen naar u toegestuurd.

Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 17.30 uur.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Rabobank
***** **********
Directeur Coöperatieve Rabobank

Valse e-mail