Let op! Uw huidige digipas vervalt voor gebruik

Geachte heer/mevrouw,
Wij introduceren de nieuwe digipas
ASN Bank introduceert haar nieuwe digipas. De nieuwe digipas is klantvriendelijker geworden en beter beschermd tegen fraude. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid dit kosteloos te doen voor 5 juni 2020. Doet u de aanvraag voor een nieuwe digipas pas na 5 juni 2020 , dan vragen wij een kleine vergoeding van 21,99 euros.** Wij raden u aan de nieuwe digipas vandaag nog gratis aan te vragen.
De nieuwe digipas is getest door de consumentenbond en kreeg een 9.7 en is daar- door ook gekroont tot de beste bank applicatie/gadget van 2020. De nieuwe fun- cties van uw nieuwe digipas staan hier onder.

De nieuwe digipas is voorzien van veilig bankieren
De nieuwe digipas is voorzien van LED licht.
De nieuwe digipas is voorzien van een signeer scherm.
De nieuwe digipas is 40% groter dan de voorganger.
De nieuwe digipas scherm is 50% groter.
De nieuwe digipas heeft een strakkere design.

Uw nieuwe digipas aanvragen en ontvangen
Deze pagina om de nieuwe digipas aan te vragen. Na uw aanvraag ontvangt u de nieuwe digipas binnen 3 werkdagen nadat we uw oude digipas hebben gerecycled. De nieuwe digipas ontvangt u via PostNL. De Track en Trace code ontvangt u via de mail. U kunt uw betaalpas probleemloos blijven gebruiken terwijl uw huidige digipas word vervangen.
Heeft u vragen?
neemt u dan gerust contact op met de ASN Klantenservice. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 voor u bereikbaar.
Ik hoop op uw medewerking en bedank u hartelijk voor uw moeite.
Met vriendelijke groet,
Hoofdkantoor Services
ASN Bank N.V.

Valse e-mail