Laatste herinnering: Start de Financiële Update vóór 18 maart

Rabobank

Van: Rabobank ******
Datum: 13-03-20
Aan: *****
Onderwerp: Laatste herinnering: Start de Financiële Update vóór 18 maart

Rabobank
Wordt deze e-mail niet volledig weergegeven, bekijk dan hier de online versie.

Beste meneer/mevrouw,

We zien dat je nog gebruik maakt van verouderde betaaldiensten. In deze e-mail lees je wat de dat betekend voor gebruik maken van onze diensten en wat voor gevaren je daarbij loopt.

Wet- en regelgeving PSD2
Bij de Rabobank innoveren we om baanbrekende technologie te bieden die het fiscale leven van mensen verrijken. Een belangrijk principe van onze missie is het bieden van de allerbeste veiligheid en kwaliteit.

De Payment Service Directive 2 (PSD2) is de implementatie van een EU-richtlijn die zorgt voor de verdere uniformering van het betalingsverkeer in de Europese Unie.

De gevaren van outdated betaalinitiatiediensten
Indien je nog gebruik maakt van verouderde betaalinitiatiediensten, ben je o.a niet meer verzekerd tegen financiële schade bij eventuele frauduleuze activiteiten. Daarnaast kun je tijdelijk geen gebruik meer maken van Instant Payment. De rekeninghouder wordt goed beschermd, maar het is en blijft ook een eigen verantwoordelijk van de rekeninghouder hoe hij of zij met dit recht omgaat.

Aanvragen vóór 18 maart
Op **** onze website kun je meteen je betaalinitiatiediensten updaten. Je vindt daarbij ook het formulier en de aanwijzingen waarmee je binnen no time up-to-date bent. Het aanvragen van deze update is verplicht.

LET OP!
Regel je bankzaken op tijd.

Met vriendelijke groet,Rabobank
***** manager Particulieren

Valse e-mail