Let op: Dreigende sms over bezoek porno-website is nep! Sinds 17:01 14 jun 2019

Introductie: SNS Digipas 2.0.

SNS Bank

Geachte heer/mevrouw *****************,

Met ingang van 1 februari 2019 gingen we van start met de introductie van de SNS Digipas 2.0. De Digipas 2.0 is de opvolger van de SNS Digipas die u momenteel bezit. SNS biedt haar klanten een veiligere virtuele omgeving aan om bankzaken te doen met maximaal gebruiksgemak.
Wij hebben kunnen constateren dat de (contact-)gegevens gekoppeld aan het emailadres: **********@******** nog niet staat aangemeld voor het gebruik van de Digipas 2.0.

Uw nieuwe Digipas
De SNS Digipas 2.0 maakt gebruik van een ingebouwde camera. Door het scannen van de opgegeven kleurcode logt u in op internetbankieren en kunt u uw opdrachten ondertekenen.
Direct Aanvragen**
Uw huidige Digipas zal per 29 april gedeactiveerd worden. U kunt dan geen gebruik meer maken van uw huidige Digipas. De SNS Digipas 2.0 is geheel gratis, na 15 april 2019 zullen wij €26,95,-** in rekening brengen. Dit bedrag wordt automatisch van uw betaalrekening(en) afgeschreven na de bovengenoemde datum.
Ga naar ***************** , voor het kosteloos vervangen van uw huidige Digipas

Bezorging
Nadat uw aanvraag verzonden is en door een SNS medeweker is goedgekeurd krijgt uw Digipas 2.0 per post toegestuurd. U zult de SNS Digipas 2.0 binnen 3 werkdagen ontvangen.

Wij willen u alvast bedanken voor uw medewerking.

Hoogachtend,

SNS Bank – Internetbankieren Copyright © SNS Bank 2019 NETHERLANDS.

Dit is een automatisch gegenereerd e-mailbericht.
Reacties, vragen en opmerkingen toegezonden aan de afzender van
dit e-mailbericht zullen daarom niet worden beantwoord/behandeld

Valse e-mail