Introductie nieuwe Knab betaalpas

Knab Bank

Geachte relatie,
Als klant wilt u duidelijk en tijdig geïnformeerd worden over veranderingen van onze producten en diensten. Wij brengen u graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Door middel van bankpassen kan het virus zich als nog verspreiden. In dat kader nemen wij het initiatief om alle betaalproducten te laten vernietigen (indien gebruikt) in ons speciale Quarantaine Laboratorium Centrale. Het virus kan zich o.a weer gaan verspreiden vanaf het moment dat de magneetstrip van uw pas het gleufje van een betaalautomaat bereikt op het moment dat er een betaaltransactie wordt verricht.
Introductie nieuwe Knab betaalpas
Knab wilt u graag de nieuwe betaalpas introduceren. Wij hebben de laatste tijd ook nog eens veel last van storingen en misbruik van betaalpassen, om dit te stoppen hebben wij een nieuwe omgeving ontwikkeld die hier tegen gewapend is. Uw Knab Bankieren en betaalproduct vallen ook onder de nieuwe beveiligde omgeving die wij hebben ontwikkeld.
Met onderstaande link surft u naar onze website en kunt u uw betaalpas aanvragen. Uw betaalpas wordt binnen 5 werkdagen afgeleverd bij uw huisadres.
Let op: Na 19 juni 2020 kunt u geen gebruik maken van uw oude betaalpas. Indien u vanaf de genoemde datum nog steeds niet bent overgestapt wordt ook uw Knab Internetbankieren geblokkeerd.
Nieuwe betaalpas aanvragen
Met vriendelijke groet,
Knab Servicedesk
**************
Manager Servicedesk

Valse e-mail