International Card Services (ICS) vindt fraudepreventie erg belangrijk

ICS

Van: lNTERNATIONAL CARD SERVlCES
Datum: 14 november 2021 om 12:06:20 CET
Aan: *******@********
Onderwerp:  International Card Services (ICS) vindt fraudepreventie erg belangrijk
Antwoord aan:

Geachte heer/mevrouw ,

International Card Services (ICS) vindt fraudepreventie erg belangrijk.

Sinds de invoering van de Algemene Verordering Gegevens Bescherming (AVG) Wetgeving zijn wij als International Card Services (ICS)

Verplicht om regelmatig de nodige controles uit te voeren. Uit deze controles is gebleken dat er mogelijk misbruik van uw Card-gegevens is gemaakt.

Dit betekent dat u met ingang van 16 november niet meer kunt inloggen om uw bankzaken te regelen, betalen of geld kunt opnemen van uw betaalrekening(en).

ICS activeren.

Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij daarom uw toegang tot www.icscards.nl en uw Credit Card tijdelijk beperkt voor gebruik.

Voordat wij deze beperking opheffen of uw Card gaan vervangen, willen wij graag een aantal gegevens met u controleren. Wij verzoeken u daarom om zo spoedig mogelijk uw gegevens te valideren door op de onderstaande button te klikken.

Ac****** **** ICS (Link)

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op nummer 020 – * *** ***. U kunt ook contact met ons opnemen via de Servicedesk. Het telefoonnummer hiervan vindt u op de achterzijden van uw Card. Vermeld tijdens het gesprek uw ICS-klantnummer.

Hoogachtend,

International Card Services (ICS) – ICS 2021 NEDERLAND

Valse e-mail