Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

Onderwerp: [SPAM] Bevestigen met de ING Scanner

ING Bank

Geachte relatie,

ING wil het regelen van bankzaken zo makkelijk mogelijk maken en klanten op hun smartphone, tablet, laptop en pc dezelfde ervaring geven. Daarom vernieuwt ING online bankieren met Mijn ING voor klanten en bevestigen zij opdrachten voortaan standaard met de Mobiel Bankieren App of met de ING Scanner.
U kunt nu zelf binnen Internet Bankieren uw geblokkeerde betaalpas deblokkeren. Handig als u uw pas kwijt was en die later weer vindt. Heeft u een hypotheek bij ING? Dan regelt u de meeste wijzigingen eenvoudig binnen Internet Bankieren.
Wij bieden u de nieuwe ING Scanner voor een eenvoudige online ervaring:

In het scherm waar je altijd een TAN-code invoerde, verschijnt nu een vierkante kleurencode. Zet je scanner aan en toets je zelfgekozen pincode in. Richt de camera van de scanner op de kleurencode. Je krijgt een bevestigingscode. Die voer je in op je scherm in Mijn ING.
Immers is er na de invoering van de nieuwe online omgeving voor sommige particulieren en zakelijke klanten niet meer mogelijk om veilig gebruik te maken van het internetbankieren met de huidige betaalpas. U kunt alleen nog veilig bankieren met de vernieuwde betaalpas.

De nieuwe ING-Betaalpas biedt aan:

Handige functies zoals de optie om uw betaalpas te blokkeren en te deblokkeren op de Mijn ING.
Ervaar betaalgemak door uw betaalpas te koppelen aan uw ING Scanner.
Klantenvriendelijke online omgeving die u zelf kunt aanpassen als particuliere/zakelijke klant.

Vraag de nieuwe betaalpas nu veilig aan

Met vriendelijke groet,
ING Bank N.V.

Valse e-mail