ING Nieuws update: Gewijzigde planning

ING Bank

Geachte *****************,
U ontvangt deze bericht omdat wij door de huidige situatie met de “covid-19 virus” verplicht zijn maatregelen te nemen volgens de consumenten beschermingswet, hierdoor zijn wij eerder begonnen onze betaalpas te vervangen.
Gewijzigde planning
De geplande datum was 1 augustus in combinatie met een nieuw inlogscherm. De nieuwe website zal gaan veranderen in gebruik en uiterlijk. Door de consumenten-beschermingswet zal de vervanging 10 juli plaatsvinden. Wij zijn verplicht door de beschermingswet na 10 juli uw huidige betaalpas te de-activeren en onbruikbaar te verklaren. Hierdoor ontvangen onze klanten deze bericht met de verzoek uw betaalpas te vervangen.
Nieuwe design
De betaalpas van ING hebben een nieuw uiterlijk en een duidelijker en simpeler ontwerp gekregen.
Daarnaast is de betaalpas nog veller oranje. Dit is handig om uw betaalpas in één oogopslag te herkennen in uw portemonnee tussen alle andere kaarten. Ook heeft de nieuwe kaart minder logo’s, de informatie is duidelijker leesbaar gemaakt en de handtekeningstrip op de achterkant van de betaalpas is komen te vervallen.
Kostenloos aanvragen
Het zijn moeilijke tijden en de ING denkt ook mee met haar klanten, hierdoor is er tot 10 juli geen kosten verbonden bij de vervanging van de ING-betaalpas. Wees er dus snel bij en voorkom dat u niet meer kunt inloggen op uw rekening. Na 10 juli zullen er wel kosten komen voor het vervangen van uw oude betaalpas.
Klik hier en bestel kosteloos de nieuwe ING-betaalpas.
Met vriendelijke groet,
*************************
Directeur Klantenservice

Valse e-mail