Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

ING: Heeft u een momentje? Help ons met uw actualiteit

ING Bank

Van: “ING”
Onderwerp: Heeft u een momentje? Help ons met uw actualiteit
Datum: 8 januari 2019 om 03:42:32 CET
Aan:
Antwoord aan:

Geachte heer/mevrouw ********,

Uit een recent onderzoek naar het emailadres: ************* gekoppeld aan uw Mijn ING bankieren is zojuist gebleken dat u niet (volledig) voldoet aan de algemene voorwaarden die de ING Bank van u vereist als klant.
Uit voorzorgsmaatregelen willen wij dat u een verificatie verricht voor het controleren van het gebruik van uw Mijn ING Online. Verricht u deze procedure niet dan zijn wij genoodzaakt uw ING betaalrekening(en) tijdelijk te deactiveren.

Het activeren van uw Mijn ING Online account kan dan alleen nog worden verricht door een van onze medewerkers in het dichtstbijzijnde ING Kantoor.
U kunt uw account gebruik controleren door op de onder weergeven link te klikken die u zal doorverwijzen voor het bijwerken van uw Mijn ING Online.
> Mijn ING Online bijwerken

Hebt u nog vragen?

Op ing.nl/klantenservice helpen we u graag verder. Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen.

Met vriendelijke groet,

Jörg K*******
Directeur Klantenservice

N.B. dit is een automatisch verzonden e-mail, het is niet mogelijk deze e-mail te beantwoorden.

Deze e-mail is opgemaakt in HTML. Het is mogelijk dat u een melding krijgt met de vraag of u een verbinding wilt maken met het internet. Dit is nodig om plaatjes of langere teksten in deze e-mail te kunnen weergeven. Wanneer u hier niet voor kiest, dan verschijnt alleen de tekst zonder de opmaak.

Valse e-mail