Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

ICS: Uw MijnICS Berichtenbox activeren

ICS

Uw MijnICS Berichtenbox activeren

De Berichtenbox op MijnICS is uw persoonlijke, beveiligde postbus voor digitale berichten van International Card Services. In uw Berichtenbox kunt u digitale berichten ontvangen, bewaren en beheren.
Uit ons systeen is gebleken dat uw e-mailadres *****@******* nog geen gebruikt maakt van ICS Berichtenbox. Vanaf Maart 2019 versturen wij de berichten enkel nog digitaal in uw Berichtenbox.
Hoe weet ik of er post voor mij is?
Zodra er nieuwe post voor u is in uw Berichtenbox, ontvangt u een e-mailbericht. Tenminste, als u uw privé-e-mailadres hebt gekoppelt aan uw Mijn ICS.
Hebt u e-mailadres niet opgegeven? Ga dan naar MijnICS en log in met uw inlog gegevens. U kunt uw e-mailadres alsnog opgeven bij ‘Instellingen’.

Post van ons automatisch in uw Berichtenbox
Koppelt u uw e-mailadres aan MijnICS, dan krijgt u automatisch digitale berichten van International Card Services in uw Berichtenbox. De instelling dat u berichten van International Card Services in uw Berichtenbox krijgt, kunt u niet uitzetten. Dat komt omdat wij sommige berichten alleen nog maar digitaal versturen en willen voorkomen dat u berichten misloopt.
Het digitaal versturen van onze berichten is opgenomen in de Wet elektronisch berichtenverkeer.
Klik op de onderstaande knop en activeer uw MijnICS berichtenbox.
Mijn berichtenbox activeren

Met vriendelijke groet,

International Card Services BV

Valse e-mail