Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

ICS: Herinnering: Dubbele beveiliging

ICS

Onderwerp: Card Alert: betaal op tijd

Kunt u deze e-mail niet goed lezen, bekijk dan de webversie.

Herinnering: Dubbele beveiliging

Geachte heer/mevrouw,

U heeft uw volledige gegevens nog niet aangevuld voor uw dubbele beveiliging. Misschien is dit aan uw aandacht ontsnapt. Omdat wij onze klanten een veilig betaalomgeving willen aanbieden, vragen wij u vriendelijk alsnog uw gegevens aan te vullen. Heeft u deze gegevens al aangevuld? Dan hoeft u niets te doen.
U voorkomt blokkering van uw Card als u binnen 14 dagen uw dubbele beveiliging activeert.
Als u niet binnen 14 dagen uw gegevens heeft aangevuld, zullen wij uw Card tijdelijk blokkeren. U bent vanaf dat moment wettelijke rente verschuldigd over gehele openstaande bedragen als er frauduleuze praktijken worden uitgevoerd op uw Online Account. Wettelijke rente is de rente die een schuldeiser op grond van de wet vanaf een bepaald moment mag vorderen van iemand die te laat betaalt..
Zodra wij uw aanvullende gegevens hebben ontvangen, wordt deze tijdelijke blokkering verwijderd. Door hieronder op de link te klikken kunt u uw gegevens aanvullen en een blokkering van uw card voorkomen.
Voorkom een blokkering van uw card
Bent u uw inloggegevens verloren?
Lukt het niet om in te loggen of bent u uw gegevens vergeten? Neem dan direct contact met ons op via ***********. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden met u.

Met vriendelijke groet,
International Card Services BV

Valse e-mail