Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

Het gebruik van een nieuwe betaalpas

Rabobank

Het vervangen van uw betaalpas, wees op tijd

Beste heer/mevrouw,

De Rabobank introduceert haar nieuwe verbeterde betaalpas. Wij verzoeken u de vernieuwde betaalpas aan te vragen via het online aanvraag formulier in ons klantenpanel.
Nadat uw aanvraag is voltooid ontvangt u een bevestiging mail met verdere informatie met betrekking tot ontvangst van de nieuwe verbeterde betaalpas van de Rabobank.
Over uw nieuwe betaalpas

De vernieuwde betaalpassen van het Online & Veiligheid Team maken gebruik van de laatste NFC-technologie en zijn in het geheel ontwikkeld om storingen en misbruik van betaalpassen tegen te gaan.
Om dit te stoppen hebben wij een nieuwe omgeving ontwikkeld die hier tegen gewapend is. In verband met de nieuwe wijzigingen in het algemene veiligheidsvoorschrift wilt de Rabobank al haar klanten erop attenderen de nieuwe verbeterde betaalpas aan te schaffen.
Vervang uw betaalpas op tijd

Uw nieuwe betaalproduct kunt u t/m 10 maart 2019 kosteloos aanvragen, tevens wordt na de bovengenoemde datum uw oude betaalpas opgeheven voor gebruik.
Na deze datum wordt automatisch een incasso in rekening gebracht. Ons service-team vervangt uw oude betaalpas automatisch in ons klantenpanel na het invullen van uw formulier.
Verbeterde betaalpas aanvragen

Met vriendelijke groet,
Rabobank
*********
Directeur Particulieren & Private Banking

 

Valse e-mail