Let op (1/5): Vals sms-bericht KPN Sinds 14:38 | 6 feb 2023
Let op (5/5): Valse e-mail FedEx Sinds 15:55 | 9 jan 2023

Encrypted search tool – update staat gereed!

ICS

Geachte ,
U kunt met uw ICS Card overal ter wereld veilig betalen. Toch werken wij continu aan nog meer veiligheid en betaalgemak. Daar hebben we dit keer uw hulp bij nodig.
We willen, om misbruik te voorkomen, zeker weten dat ú het bent die de creditcard gebruikt. Een wachtwoord alleen is niet meer veilig genoeg. Dus vragen wij voortaan om u tweemaal te identificeren als u online betaalt: met uw wachtwoord en met een code die u via uw mobiele telefoon krijgt. Een extra handeling, dat klopt, maar uiteraard in het belang van uw eigen veiligheid. Om dit jaar goed van start te gaan hebben wij als extra veiligheid voor u als klant een Encrypted search tool bijgevoegd waar u als klant niets van zal opmerken, maar wij als uw bewakers van het online netwerk zal het veel goeds met zich brengen! Wij zullen nauwkeurig kunnen zien dat zodra er een betaling is verricht, waar de online bestelling daadwerkelijk plaatsvond.
Direct inloggen op Mijn Account
Het niet activeren van uw Mijn ICS Online & Card(s) Encrypted search tool kan ervoor zorgen dat uw toegang tot de diensten van ICS Cards BV permanent door het systeem worden opgeschort.
Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
International Card Services BV

Valse e-mail