Let op: Scan geen QR-code van onbekenden! Sinds 12:35 19 jun 2019

Dwangbevel tot beslag op uw bankrekening!

Overig

Geachte m**********,
Op 22-04-2018 om 19:01 heeft u een dienst afgenomen van Google, deze dienst heeft u niet betaald. Inmiddels is de totale schuld opgelopen tot EUR 427,90.
U heeft uw vordering nog niet voldaan, onze opdrachtgever heeft ons verzocht om in de middag van dinsdag 5 maart 2019 over te gaan tot het leggen van een conservatoir beslag (Art. 700 Rv) op uw bankrekeningen teneinde algehele voldoening in uw dossier. Tevens zullen we verzoeken tot beslag op uw inkomen.

U kunt het beslag op uw bankrekeningen en inkomen voorkomen door voor 16:00 op 05-03-2019 het gehele bedrag aan ons te voldoen per bankoverschrijving.
Omdat wij beschikken over een gerechtelijk IBAN nummer ontvangen wij uw betaling direct en zullen we het beslag gelijk annuleren en de extra kosten niet in rekening brengen.
U kunt uw dossier ook veilig en vertrouwd, 24 uur per dag, online inzien op onze website en chatten met onze medewerkers: http://www.************

Dossier:
Dossiernummer: *****
Reeds voldaan: EUR 0,00
Openstaand bedrag: EUR 427,90
Uiterste betaaldatum: 5 maart 2019, 16:00
Onze bankgegevens:
IBAN: GB***********
Ten name van: ******* Deurwaarders
Omschrijving: ***********
Bedrag: EUR 427,90
Neem onze bankgegevens precies over zoals ze hierboven staan, bij een betaling aan onjuiste gegevens kunnen we geen betaling verwerken en ook de extra kosten en het beslag niet voorkomen!

Bij vragen kunt u onze medewerkers per live chat contacteren via: http://www.becker-incasso.com/dossier.html of via www.becker-incasso.com
Onder voorbehoud van alle rechten en weren,

Hoogachtend,
**********-incasso & Gerechtsdeurwaarders
Afdeling debiteuren

Valse e-mail